Näin me toimimme

Ensimmäinen yhteydenotto

Vastaamme yhteydenottoon nopeasti, tuleepa se sitten netistä tai puhelimitse. Isännöitsijälle ei aiheudu tämän enempää vaivaa, koska me hoidamme kaiken yhteydenotosta eteenpäin. Otamme yhteyttä asukkaaseen 24 h kuluessa ja sovimme putkityölle sopivan ajan.

Täsmällinen saapuminen

Putkiasentajamme saapuvat hommiin aina täsmällisesti, sovittuna aikana.

Laadukas putkityö

Teemme sovitut työt kerralla kuntoon emmekä harrasta turhia käyntejä. Huoltoautomme ovat erinomaisesti varusteltuja, minkä ansiosta putkityöt saadaan nopeasti valmiiksi ja laskutettava työ vähenee. Lisätöihin emme koskaan ryhdy ilman asiakkaan lupaa, vaan kysymme niistä erikseen. Putkiasentajamme ovat luotettavia, alansa taitavimpia osaajia.

Siisteys

Meille siisteys on tärkeää. Otamme kengät pois, kun saavumme asuntoon ja pidämme paikat puhtaina. Asunto jää aina putkityön jälkeen samanlaiseksi kuin se oli saapuessamme.

Työn jälkeen

Ilmoitamme asukkaalle työn valmistumisesta ja kerromme huomioitavista asioista. Jos asukas ei ole kotona, jätämme ilmoituksen käynnistämme.

Selkeä laskutus

Laskumme lähtevät heti putkityön jälkeen, viimeistään saman päivän iltana. Laskumme sisältää seikkaperäisen erittelyn tehdyistä putkitöistä ja käytetyistä tarvikkeista. Meidän kanssamme tiedät aina tarkalleen mistä maksat!

Asiakas on meille aina tärkein.

Henkilökunta

null

Lauri Wettenhovi

Toimitusjohtaja

lauri (a) hoviputki.fi

050 305 7793

null

Severi Leijola

Asennuspäällikkö

 severi (a) hoviputki.fi

050 404 3637

null

Joni Hiltunen

Asentaja

joni (a) hoviputki.fi

Andres Skeber

Andres Skeber

Asentaja

andy (a) hoviputki.fi

Tommi Martikainen

Tommi Martikainen

Asentaja

tommi (a) hoviputki.fi

null

Samu Koponen

Asentaja
null

Sami Marjamaa

Asentaja

Ota yhteyttä

Oli kyse sitten työstä kotitaloudessa tai isommasta urakasta, voit tilata meidät suoraan puhelimitse tai pyytää tarjouksen netissä.

Ota yhteyttä