Asiakaspalvelua ja ammattitaitoa

Ensimmäinen yhteydenotto

Vastaamme yhteydenottoon nopeasti, tuleepa se sitten yhteydenottolomakkeen kautta, sähköpostitse tai puhelimitse. Isännöitsijälle ei aiheudu tämän enempää vaivaa, koska me hoidamme kaiken yhteydenotosta eteenpäin. Otamme yhteyttä asukkaaseen 24 h kuluessa ja sovimme työlle sopivan ajan.

Täsmällinen saapuminen

Putkiasentajamme saapuvat hommiin aina täsmällisesti, sovittuna aikana. Ilmoitamme aina, mikäli tulo viivästyy meistä riippumattoman esteen vuoksi.

Laadukas työnjälki

Teemme sovitut työt kerralla kuntoon, emmekä harrasta turhia käyntejä. Huoltoautomme ovat erinomaisesti varusteltuja, minkä ansiosta työ saadaan nopeasti valmiiksi ja laskutettava aika vähenee. Lisätöihin emme koskaan ryhdy ilman asiakkaan lupaa, vaan kysymme niistä erikseen. Putkiasentajamme ovat luotettavia, alansa taitavimpia osaajia.

Siisteys

Meille siisteys on tärkeää. Otamme kengät pois, kun saavumme asuntoon ja pidämme paikat puhtaina. Asunto jää aina työn jälkeen samanlaiseksi kuin se oli saapuessamme.

Työn jälkeen

Ilmoitamme asukkaalle työn valmistumisesta ja kerromme huomioitavista asioista. Jos asukas ei ole kotona, jätämme ilmoituksen käynnistämme.

Selkeä laskutus

Laskumme lähtevät heti työn suorituksen jälkeen, viimeistään seuraavana arkipäivänä. Laskumme sisältää seikkaperäisen erittelyn tehdyistä putkitöistä ja käytetyistä tarvikkeista. Meidän kanssamme tiedät aina tarkalleen mistä maksat!

Asiakas on meille aina tärkein.

Ota yhteyttä

Voit tilata meidät suoraan puhelimitse, sähköpostitse tai pyytää tarjousta alla olevan lomakkeen kautta.

Yhteydenottolomake