Töihin meille

Haemme LVI-asentajia

Etsimme joukkoomme alansa parhaita LVI-asentajia! Oletko itse tai tunnetko jonkun vahvan suosituksen arvoisen, joka löytäisi paikkansa meiltä Hoviputkelta?

Hoviputki Oy on vuonna 2015 perustettu Uudellamaalla toimiva LVI-alan yritys, jonka liikevaihto viime vuonna oli 2,3 miljoonaa euroa. Toimimme niin päivittäisellä huoltopuolella kuin huoltosaneerauksen parissa. Tarjoamme asiakkaillemme myös päivystyspalvelua. Etsimme nyt ammattitaitoista työntekijää huoltosaneerauksen tiimiin.

Tarjoamme vakavaraiseen yritykseemme vakituista työpaikkaa vastuulliselle tekijälle, joka haluaa olla mukana tiiviissä työyhteisössä ja tuntee ylpeyttä työstään. Sujuva asiakaspalvelu ja oikea asenne ovat tärkeitä arvoja ammattitaidon lisäksi. Johdamme työtä tehokkaasti ja järjestelmällisesti, jotta asentajana saat keskittyä omaan työhösi. Panostamme työhyvinvointiin sekä tiimihengen ylläpitoon ja koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen osaamisesi mukaan.

Asentajalta vaaditaan kykyä itsenäiseen työskentelyyn, oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaslähtöisyyttä. Arvostamme halua kehittää omaa osaamistasi. Työkokemusta tulee olla vähintään 1-2 vuotta alalta. Sujuva suomen- ja englannin kielitaito ovat edellytyksenä työhön. Mahdollisuus liittyä päivystysrinkiin katsotaan eduksi.

Lue lisää tavastamme toimia täältä.

JÄTÄ HAKEMUS

Lähetä alla olevalla lomakkeella hakemus ja cv palkkatoiveineen.