Töihin meille

LVI-asentaja huoltoautoon

Etsimme joukkoomme alansa parhaita LVI-asentajia! Oletko itse tai tunnetko jonkun vahvan suosituksen arvoisen, joka löytäisi paikkansa meiltä Hoviputkelta?

Hoviputki Oy on vuonna 2015 perustettu Uudellamaalla toimiva vakavarainen LVI-alan yritys, jonka liikevaihto viime vuonna oli 2,2 miljoonaa euroa. Toimimme niin päivittäisellä huoltopuolella kuin muissa LVI-projekteissa. Tarjoamme asiakkaillemme myös päivystyspalvelua. Etsimme nyt ammattitaitoista työntekijää huoltopuolelle.

Tarjoamme vakituista työpaikkaa vastuulliselle tekijälle, joka haluaa tehdä työnsä ylpeydellä ja tarkkuudella. Sujuva asiakaspalvelu ja oikea asenne ovat tärkeitä arvoja ammattitaidon lisäksi. Työtä johdetaan tehokkaasti ja järjestelmällisesti, jotta asentajana saat keskittyä omaan työhösi. Panostamme työhyvinvointiin sekä tiimihengen ylläpitoon ja koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen osaamisesi mukaan.

Asentajalta vaaditaan kykyä itsenäiseen työskentelyyn, oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaslähtöisyyttä. Arvostamme halua kehittää omaa osaamistasi. Työkokemusta tulee olla vähintään 3 vuotta alalta. Sujuva suomen kielen taito on edellytyksenä työhön. Mahdollisuus liittyä päivystysrinkiin katsotaan eduksi.

Lue lisää tavastamme toimia täältä.

JÄTÄ HAKEMUS

Lähetä alla olevalla lomakkeella hakemus ja cv palkkatoiveineen. Lisää mukaan myös mahdolliset suosittelijat yhteystietoineen.

    Vapaamuotoinen hakemus