Tilaa painehuuhtelu taloyhtiöösi nyt ja saat veloituksetta vesikalustetarkatuksen

(arvo n. 1500 € / 50 asunnon talo) Kampanja-aika 1.3-30.5.2023

Vesikalustekartoitus

Yllättikö suuri vesilasku? Tiesitkö, että yllättävän vesilaskun takana voi olla viallinen vesikalusto? Vesikalustekartoituksen avulla varmistat, että kaikki on taloyhtiössäsi kunnossa ja mahdolliset viat voidaan korjata.

Kartoitus suoritetaan vesikalusteiden osalta toiminnan tarkastuksella sekä vuotojen paikantamisella. Ttarkastamme pintapuolisesti kalustesulut, vesilukot sekä pesukoneiden vesi- ja viemäriliitokset. Tarkastamme myös WC-istuimen läpivuodot. Suosittelemme hanojen huoltoa, jos hanojen peruskunto on hyvä. Vanhoille alkuperäisille hanoille raportoimme uusintakehotuksen.

Miten raportoimme?

Tulokset raportoidaan taloyhtiölle. Raportointi on uusintakehotusten osalta kuvallinen. Raportti muodostaa taloyhtiölle yleiskuvan yhtiön vesikalusteiden ja lvi-laitteiden nykykunnosta. Mukana on myös toimenpide-ehdotus tarpeellisista korjauksista ja uusinnoista. Kartoituksen suorittavat Hoviputken LVI-asentajat.

Kiinteä hinta sisältää:

  • Asukastiedotuksen ja avainten noudot
  • Kartoituksen ja raportoinnin asuntokohtaisesti
  • Tarjouksen havaittujen puutteiden korjauksista

Voimme suorittaa vedenkulutuksen kartoituksen myös mittaamalla virtaamat pistokokein eri asunnoista sisältyvänä työhön säästösuuttimien kannattavuuden mittaamiseksi.

Katso Esimerkkiraportti

Tilaa painehuuhtelu taloyhtiöösi nyt ja saat veloituksetta vesikalustetarkatuksen

(arvo n. 1500 € / 50 asunnon talo) Kampanja-aika 1.3-30.5.2023

Ota yhteyttä

Oli kyse sitten työstä kotitaloudessa tai isommasta urakasta, voit tilata meidät suoraan puhelimitse tai pyytää tarjouksen netissä.

Ota yhteyttä