Hoviputkella vastuullisuus on välittämistä

Vastuullinen liiketoiminta Hoviputkella tarkoittaa, että huomioimme toimintamme ekologiset, sosiaaliset ja taloudelliset vaikutukset. Toimimme aina mahdollisimman kestävällä tavalla huomioiden niin asiakkaidemme, työntekijöidemme kuin muidenkin sidosryhmien edut.

Huoltotöissä syntyvä jäte ei ole asiakkaan murhe

LVI-urakan yhteydessä syntyy paljon sellaista jätettä, jonka asianmukaisesta lajittelusta ja kierrättämisestä on huolehdittava. Jos alan toimija lyö laimin jätteiden sääntöjen mukaisen käsittelyn, täyttyvät taloyhtiön jäteastiat urakan jälkeen sinne kuulumattomasta jätteestä. Joskus jätteen seasta voi löytyä jopa vaarallista materiaalia, josta esimerkiksi saattaa liueta myrkkyjä ympäristöön. Hoviputkella kierrätämme ja lajittelemme kaikki jätteet sääntöjen mukaan. Jätteet toimitetaan aina urakan päätteeksi Sortti-asemalle, emmekä me jätä niitä asiakkaan huoleksi.

Sen lisäksi, että huolehdimme jätteiden kierrättämisestä, ympäristövastuu näkyy toiminnassamme myös kaasulla kulkevien huoltoautojen suosimisessa. Yli kolmasosa huoltoautoistamme käyttää polttoaineena kaasua dieselin sijaan.

Henkilöstön huolellinen perehdytys ja jatkuva koulutus vähentää työtapaturmia

Vastuullisuus ulottuu ympäristön lisäksi myös ihmisiin. Henkilöstön perehdytys on avainasemassa työtapaturmien ehkäisyssä. Meille on tärkeää varmistaa se, että jokainen työntekijämme noudattaa alan ajantasaisia ohjeita ja säädöksiä.

Olemme myös suunnitelleet tarkat toimintamallit ja sisäiset ohjeistukset, jotka varmistavat sen, että työn laatu on aina korkeaa. Panostamme laadukkaisiin työvälineisiin ja suosittelemme aina tarkkaan valittuja tuotteita, jolloin asiakas voi olla varma, että tuotteiden laatu on korkea, varaosia saatavilla pitkään ja korjaus on mahdollista pitkälle tulevaisuuteen.

Henkilöstön jatkuva kouluttaminen mahdollistaa meille myös sen, että jokainen meillä toimiva henkilö aidosti osaa työn, minkä ansiosta vältymme turhilta virheiltä. Asiakaspalvelukin sujuu mutkitta, sillä jokainen Hoviputken työntekijä pystyy palvelemaan sekä suomeksi että englanniksi.

Meille on tärkeää, että työntekijämme ja yhteistyökumppanimme saavat asiallisen korvauksen tekemästään työstä ja maksamme ammattitaidosta mielellämme. Tämän ansiosta jokainen meille töitä tekevä suhtautuu työhönsä vakavasti ja tekee aina parhaansa.

Läpinäkyvyys on niin asiakkaan kuin työntekijänkin etu

Läpinäkyvyys on meille tärkeää, mikä näkyy esimerkiksi laskutuksessamme: huoltotöissä veloitetut kilometrit siirtyvät toiminnanohjausjärjestelmään suoraan autoissa olevista GPS-paikantimista. Lisäksi asiakas saa aina raportin kaikesta tehdystä työstä laskun yhteydessä. Näin epäselviä tilanteita ei pääse syntymään, ja voimme keskittyä laskutuspulmien selvittelyn sijaan työn tekemiseen mahdollisimman laadukkaasti.

Meille on päivänselvää, että kannamme vastuun kaikista lakisääteisistä maksuista ja veroista.
Olemme kotimainen yritys ja maksamme kaikki verot Suomeen.

Ota yhteyttä

Oli kyse sitten työstä kotitaloudessa tai isommasta urakasta, voit tilata meidät suoraan puhelimitse tai pyytää tarjouksen netissä.

Ota yhteyttä