Patteri- ja venttiiliurakat
Ratkaisu lämmitysongelmiin

Lämmitysongelman huomaa usein siitä, että toisessa päässä taloa asunnot ovat liian lämpimiä, ja toisessa päässä taas liian viileitä. Taustalla on usein lämmitysputkiston likaisuus, venttiilien tukokset tai niiden toimintahäiriöt. Taloyhtiön lämmitysjärjestelmän huoltaminen parantaa sekä asumismukavuutta että energiatehokkuutta.

Kysy patteri- ja venttiiliurakoista

Milloin patteriventtiilit ja termostaatit tarvitsevat huoltoa?

Venttiilien ja termostaattien käyttöikä on keskimäärin 15-20 vuotta. Epätasaiset lämpötilat taloyhtiössä, vuotavat patterit ja jumittuvat termostaatit viestivät patteriremontin tarpeesta, mutta esimerkiksi materiaalien kuluminen ei näy aina ulospäin.

Patterien kestävyyteen vaikuttaa materiaalien lisäksi myös se, kuinka hyvin järjestelmää huolletaan sen elinkaaren aikana. Patteriventtiilit ja termostaatit tulisikin tarkistaa vuosittain ennen lämmityskauden alkua.

Miksi lämmitysjärjestelmä kannattaa pitää kunnossa?

Liian lämpimiä asuntoja helposti tuuletetaan, jolloin lämpö pääsee karkaamaan pihalle sen sijaan, että se saataisiin tehokkaasti käyttöön asunnoissa. Asuntojen lämpötila pysyy tasaisena ja sopivana, kun lämmitys toimii oikein. Samalla energiatehokkuus paranee.

Se, miten paljon säätämisellä saadaan aikaan kustannussäästöjä, on tapauskohtaista ja riippuu paljon talon lähtötilanteesta. Hyvin toimiva lämmitysjärjestelmä on erityisen tärkeä tiloissa, joissa on useita ihmisiä samanaikaisesti, sekä tiloissa joihin aurinko paistaa suoraan tai joissa on useita lämpöä tuottavia sähkölaitteita.

Miten työ toteutetaan?

Lämmitysjärjestelmä saadaan toimimaan halutulla tavalla, kun verkosto ja sen venttiilit tasapainotetaan mittaamalla ja säätämällä. Koko patteriverkoston saneerauksen lisäksi venttiilit voidaan uusia myös patterikohtaisesti. Paikallinen uusiminen tehdään jäädytyslaitteiston avulla, jonka avulla toimenpiteen pystyy tekemään ilman verkoston tyhjennystä.

Onnistunut patteri- ja venttiiliurakka – oli se sitten pieni tai suuri – on ennen kaikkea hyvin suunniteltu. Esimerkiksi kerrostalokokonaisuudessa urakka on mahdollista toteuttaa parhaimmillaan vain kahdella huoneistokäynnillä, jolloin urakka vaikuttaa asukkaiden arkeen hyvin vähän. Hoviputki vastaa urakan tiedottamisesta yleistiedottein ja tarkoilla päivämäärillä merkityillä huoneistokohtaisilla ilmoituksilla. Urakalla on aina yksi määritelty yhteyshenkilö.

Asiakaspalvelun lisäksi Hoviputki panostaa laadukkaisiin, kestäviin tuotteisiin. Näin toteutettu urakka palvelee mahdollisimman pitkään. Urakka hinnoitellaan aina läpinäkyvästi, jolloin asiakkaalle on aina selvää, mitä kokonaishinta muodostuu.

Ota yhteyttä

Oli kyse sitten työstä kotitaloudessa tai isommasta urakasta, voit tilata meidät suoraan puhelimitse tai pyytää tarjouksen netissä.

Ota yhteyttä

Hoviputki on uuden ajan LVI-yritys.

Teemme kaikenlaiset putkityöt luotettavasti ja rehellisesti. Asiakaspalvelu on intohimomme ja putkiasentajamme ovat alansa taitavimpia ammattilaisia.

Tiedote koronaepidemian ajalle

Pyrimme osaltamme tekemään kaiken viruksen leviämisen estämiseksi ja normaalin palvelutason ylläpitämiseksi. Lue lisää käytännöistämme pandemian aikana.

Hyvä asiakaspalvelu

Meille asiakas on tärkein. Olemme täsmällisiä, siistejä ja kohteliaita. Voit olla huoletta, sillä me hoidamme putkityöt sujuvasti alusta loppuun.

Selkeä laskutus

Meidän kanssamme tiedät aina mistä maksat. Laskumme sisältävät tarkan erittelyn tehdystä työstä sekä tarvikkeista.

Alueena Uusimaa

Toimimme Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudulla.

Tyytyväisiä asiakkaitamme