Päivystävä putkimies - Espoo

Putki rikki? Viemäri tulvii? Vessanpönttö tukossa? Hana vuotaa? – Ei hätää, Hoviputken LVI-päivystys auttaa.

 

Päivystävä putkimies on valmiudessa kellon ympäri  Espoossa, Helsingissä, Vantaalla ja koko Uudellamaalla vuoden jokaisena päivänä. Korjaamme akuutit putkiongelmat siististi ja nopeasti.

Päivystysnumerosta 050 305 7793 voit tilata kaikki kiireelliset putkityöt. Päivystystyöt suoritetaan normaalityöajan ulkopuolella arkisin klo 16-06, viikonloppuisin ja pyhinä. Lähdemme tulemaan 30 minuutin kuluessa soitosta, mikäli emme ole toisella päivystyskeikalla. Kattavasti varustelluista huoltoautoistamme löytyvät kaikki yleisimmät korjaukseen tarvittavat osat.

Mikäli korjaukseen tarvitaan harvinaisempaa osaa, saamme hankittua sen tarpeen vaatiessa päivystävästä LVI-tukusta. Käytössämme on useamman LVI-tukkurin varastot, joiden kautta saamme hankittua lähes minkä tahansa osan kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä.

Kiiretapauksissakin laskumme selkeys ja tarkka raportointi edesauttaa vakuutusasioiden hoitoa, mikäli työ edellyttää jatkotoimenpiteitä.

Soita päivystävälle putkiasentajalleKatso hinnasto ja toimitusehdot

Teemme myös kattavasti huoltotöitä sekä erilaisia LVI-urakoita. Kuulumme ennakkoperintärekisteriin, joten saat kauttamme tehdyistä LVI-korjaus- ja huoltotöistä kotitalousvähennyksen.

Ota yhteyttä

Oli kyse sitten työstä kotitaloudessa tai isommasta urakasta, voit tilata meidät suoraan puhelimitse tai pyytää tarjouksen netissä.

Ota yhteyttä

Putkipäivystys Espoossa
Päivystävä putkimies
Lvi päivystys

Putkimies 24h
Putkimies päivystys