Näin me toimimme

Ensimmäinen yhteydenotto

Vastaamme yhteydenottoon nopeasti, tuleepa se sitten netistä tai puhelimitse. Isännöitsijälle ei aiheudu tämän enempää vaivaa, koska me hoidamme kaiken yhteydenotosta eteenpäin. Otamme yhteyttä asukkaaseen 24 h kuluessa ja sovimme putkityölle sopivan ajan.

Täsmällinen saapuminen

Putkiasentajamme saapuvat hommiin aina täsmällisesti, sovittuna aikana.

Laadukas putkityö

Teemme sovitut työt kerralla kuntoon emmekä harrasta turhia käyntejä. Huoltoautomme ovat erinomaisesti varusteltuja, minkä ansiosta putkityöt saadaan nopeasti valmiiksi ja laskutettava työ vähenee. Lisätöihin emme koskaan ryhdy ilman asiakkaan lupaa, vaan kysymme niistä erikseen. Putkiasentajamme ovat luotettavia, alansa taitavimpia osaajia.

Siisteys

Meille siisteys on tärkeää. Otamme kengät pois, kun saavumme asuntoon ja pidämme paikat puhtaina. Asunto jää aina putkityön jälkeen samanlaiseksi kuin se oli saapuessamme.

Työn jälkeen

Ilmoitamme asukkaalle työn valmistumisesta ja kerromme huomioitavista asioista. Jos asukas ei ole kotona, jätämme ilmoituksen käynnistämme.

Selkeä laskutus

Laskumme lähtevät heti putkityön jälkeen, viimeistään saman päivän iltana. Laskumme sisältää seikkaperäisen erittelyn tehdyistä putkitöistä ja käytetyistä tarvikkeista. Meidän kanssamme tiedät aina tarkalleen mistä maksat!

Lauri Wettenhovi

Toimitusjohtaja

Hoviputken perustaja Lauri on toiminut LVI-alalla 20 vuotta, asentajana ja työnjohtajana. Hoviputki syntyi vuonna 2015 Laurin halusta muuttaa alan pinttyneitä käytäntöjä. Hoviputkella teemme putkitöitä uudella, selkeällä ja sujuvalla tavalla. Meille asiakas on kaikkein tärkein.

Ota yhteyttä

Oli kyse sitten työstä kotitaloudessa tai isommasta urakasta, voit tilata meidät suoraan puhelimitse tai pyytää tarjouksen netissä.

Ota yhteyttä